dinsdag 29 maart 2011

Magnetron to go

Coolhunt instant gratification 3

Wat is het?
Een mobiele magnetron, ideaal voor onderweg of op het werk.

Waarom is het cool?
Dit is food en instant gratification in één. Hoe handig is het om altijd en overal je eten te kunnen opwarmen? Nooit meer in je pauze snel een broodje halen en er op je werk achterkomen dat ie alweer koud is! Dit product speelt erg in op de trend 'ik wil het nu'.

vrijdag 25 maart 2011

Bus Stop Bakery

Coolhunt Instant Gratification 2
Wat is het?
Bus Stop Bakery is een roze bus die als een rijdende bakkerij gevuld met unieke Cupcakes en Clubcakes door Nederland tourt. De bus zal via een route langs bestaande bus haltes naar een dagbestemming rijden waar een eigen halte neergezet zal worden.  Naast deze zelf gecreëerde evenementen zal de Bus Stop Bakery zijn opwacht maken op diverse festivals.

Waarom is het cool?
Cupcakes zijn natuurlijk nog steeds heel populair. Omdat veel mensen ze wel ontzettend lekker vinden, maar niet zelf kunnen/willen maken of niet weten waar ze de cupcakes kunnen kopen, is de cupcake bus een ideale manier om toch je dosis suiker te scoren. Volg de bus via twitter, facebook en hyves en ga mee op tour. 10% van de opbrengsten gaat ook nog eens naar een goed doel, je zou bijna vergeten dat cupcakes instant dikmakers zijn.


Altijd Automaten

Coolhunt Intstant Gratification 1

Wat is het?
Snoepautomaten en sigarettenautomaten die kennen we al lang. Maar met de trend ‘intstant gratification’ waarbij snelheid een issue is, nemen we hier geen genoegen meer mee. Alles wat we willen hebben, moet meteen beschikbaar zijn. Geen wachttijden meer bij online bestellen en geen vervelende mensen voor je in de rij bij de kassa.
Deze automaten verkopen alles wat je maar wilt; pizza, ideeën voor je dagbesteding en zelfs auto’s!

Waarom is het cool?
In een maatschappij waar alles snel moet en waar we alles nu, en wel nu, meteen willen hebben zijn deze automaten natuurlijk een uitvinding! Hoe gaaf is het dat je door €0,50 cent in een automaat te gooien, een briefje krijgt met daarop leuke dingen om te doen.
En denk nu niet dat deze automaten alleen te vinden zijn in hippe, grote wereldsteden. In Den Bosch is ook zo’n automaat te vinden waar je onder andere camera’s, batterijen, sokken etc. kan halen.