donderdag 13 augustus 2015

DEN BOSCH, STAD VOL HOTSPOTS


Den Bosch, stad vol hotstops

Wie aan Den Bosch denkt, denkt misschien niet meteen aan een hippe, trendy stad. Den Bosch heeft de reputatie van een bourgondische stad, en deze naam is zeker terecht. De laatste jaren openen er steeds meer restaurants voor iedere doelgroep en budget.

Ook hebben de ondernemers in Den Bosch hebben ontdekt dat de eetcultuur steeds belangrijker wordt en ontbijt en lunchtentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Straatjes die een aantal jaren geleden nog niet noemenswaardig waren, zijn nu de hotspots van Den Bosch met spots als NomNom, Creme en Dit.

 

Daarnaast zijn er in Den Bosch heeft laatste jaar diverse wijnbars geopend. Bars die zich specialiseren op het schenken van echte kwaliteitswijnen en sommeliers die echt verstand van zaken hebben, een factor die de bezoeker een extra beleving meegeeft.

Bezoekers van deze bars zijn op zoek naar een extra dimensie in het beleven van hun vrije tijd en zijn bereid hier extra voor te betalen.

 

Ook worden food trends uit grotere steden steeds sneller opgepikt. Zo heeft Den Bosch nu een heus burgerrestaurant genaamd Bar 35.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten