donderdag 13 augustus 2015

VERMAN JEZELF


     Verman jezelf!

In de schoenenbranche volgen trends elkaar razendsnel op, elk seizoen staan er weer nieuwe modellen en designs in de winkel. Een grote trend van de afgelopen maanden zijn natuurlijk de witten sneakers geïnspireerd op de Adidas Stan Smiths. Nu het najaar voor de deur staat is het tijd om te inventariseren wat de komende maanden het straatbeeld zal domineren.

 

Al een aantal jaar heeft de mode wat androgyne kantjes, strakke silhouetten, boyfriendjeans en kraakheldere witten blouses zijn niet meer weg te denken uit de winkels. Nu is het tijd om deze trend eindelijk door te voeren naar de schoenenmode.

Wie een willekeurige schoenenwinkel binnenloopt, valt het meteen op. Op herenschoenen geïnspireerde veterschoentjes voeren de boventoon. Afgewerkt in luxe materialen zoals lak, huid, mettalic en suède om een toch een vrouwelijke look te creëren. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de zool, dikke profielzolen maken deze schoenen edgy en comfortabel zonder hun coole uitstraling te verliezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten